Jag bryr mig inte.

Skrivet den

Jag bryr mig inte att du kallar dig hen. Jag bryr mig inte att du kallar dig bög. Jag bryr mig inte att du inte gillar att se ut som en tjej fast du är född till det. Jag bryr mig inte att du vill gifta dig med din älskade pojkvän trots att du är pojke själv. Eller att ni vill vara fyra i förhållandet. Jag bryr mig inte. Jag bryr mig inte att du gillar både tjejer och killar. Jag bryr mig inte att du känner dig född i fel kropp. Eller om du inte känner att du vill ha någon kropp alls. Jag bryr mig inte. Jag bryr mig inte att du, äh vafan. Jag bryr mig inte om någonting du gör. Jag bryr mig om dig. Men jag bryr mig INTE ETT JÄVLA SKIT om hur du vill leva. Eller vilka ord du vill använda. Jag bryr mig lite om hur du ser på andra. Om du inte bryr dig lika lite som jag om andra. Om du bryr dig hur folk ser ut. Hur folk skriver. Hur folk vill bli uppfattade. Hur folk ska vara. Då hatar jag dig. Och det bryr jag mig om.

Men jag bryr mig inte ett jävla skit om saker som inte rör mig. Som är mellan två, tre, fyra, en, arton eller fyrahundratjugo människor. Mellan dig och dig själv eller mellan dig och hen du älskar.

 

JAG BRYR MIG INTE ETT JÄVLA SKIT.

 

Jag bryr mig om när någon är dum i huvudet och bryr sig om andra om saker de inte har något att göra med. Jag bryr mig om idioter som klagar på ordet hen. På de som är mot att man ska få gifta sig bäst man vill. På de som bryr sig om hur dålig de tycker att Pride är. Jag bryr mig om att folk ska hålla på och bry sig.  Att folk ens ska bry sig om saker mellan två andra. SLUTA BRY ER! SLUTA!

Men i övrigt bryr jag mig inte. Inte det minsta. Inte alls. INGENTING.

Och det är fan det skönaste jag någonsin har gjort.